Δείτε πώς ξεσπά ο Χρύσανθος Τσουρούλλης; (ΦΩΤΟ)

Δείτε πώς ξεσπά ο Χρύσανθος Τσουρούλλης; (ΦΩΤΟ)

Γιατί όπως λέει... οι μαχητές δεν τα βάζουν κάτω...

Βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να ευχηθεί στους φίλους του "Καλό Μήνα"… αναρτώντας στο instagram μια φωτογραφία από το πρωινό του ξύπνημα. Του αρέσουν οι πολεμικές τέχνες,  γι αυτό κάνει μαθήματα μποξ!

Τη Δευτέρα το πρωί έκανε προπόνηση και ο διευθυντής του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ έστειλέ τα δικά του μηνύματα για καλή μέρα, καλό μήνα, αλλά και ένα μάθημα ζωής… αφού γράφει «Οι μαχητες δεν τα βάζουν κάτω...». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE