ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: Αποφάσεις για την εφαρμογή του ΓεΣΥ τις επόμενες ημέρες

Νίκος Χριστοδουλίδης: Αποφάσεις για την εφαρμογή του ΓεΣΥ τις επόμενες ημέρες

Το θέμα του ΓεΣΥ θα τεθεί επί τάπητος κατά τη διάρκεια σύσκεψης, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τις αμέσως επόμενες ημέρες, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

 Πρόσθεσε πως θα πρέπει να αναμένεται να ληφθούν πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις ως προς την έναρξη της εφαρμογής του ΓεΣΥ, το οποίο όπως ανέφερε, είναι ανάμεσα στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, και κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες ενδοκυβερνητικές συσκέψεις για το θέμα και θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα να γίνει και μια πιο ολοκληρωμένη σύσκεψη υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας".

Σε ερώτηση αν το Υπουργικό Συμβούλιο στηρίζει τη θέση για μίνι ΓεΣΥ, ο Εκπρόσωπος είπε ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2001 για το θέμα της μεταρρύθμισης στον τομέα της υγείας.

"Για την Κυβέρνηση το θέμα της μεταρρύθμισης στην υγεία, το θέμα του ΓεΣΥ, είναι ανάμεσα στις προτεραιότητες και, επαναλαμβάνω, ότι τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σχετική σύσκεψη υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κατά την οποία θα πρέπει να αναμένεται να ληφθούν πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις ως προς την εφαρμογή, να ξεκινήσει δηλαδή η εφαρμογή αυτού του Γενικού Συστήματος Υγείας. Να κάνουμε λίγη υπομονή, βρίσκονται σε εξέλιξη ενδοκυβερνητικές συσκέψεις και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top