Αναστάτωση στα κατεχόμενα: Δεύτερος θάνατος από τον ιό της γρίπης των χοίρων

Αναστάτωση στα κατεχόμενα: Δεύτερος θάνατος από τον ιό της γρίπης των χοίρων

Άντρας ηλικίας 38 χρόνων είναι το νέο θύμα του ιού της γρίπης των χοίρων (Η1Ν1) στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται, ο 38χρονος προσήλθε στο “κρατικό” νοσοκομείο κατεχόμενης Λευκωσίας την περασμένη βδομάδα με συμπτώματα γρίπης, ενώ μετά από εξετάσεις μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα για τα κρούσματα του ιού. Κατά τις τελευταίες ημέρες και μετά από την επιδείνωση της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας, όπου την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή.

Είναι το δεύτερο θύμα του ιού της γρίπης, αφού την περασμένη βδομάδα απεβίωσε 52χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ακόμα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα του “κρατικού” νοσοκομείου με την κατάσταση τους να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE