Θανατηφόρο Λεμεσού: Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα για να σταθμεύσει! «Ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά! Αν αυτό χαρακτηρίζει τον Κύπριο οδηγό, λυπούμαι»

Θανατηφόρο Λεμεσού: Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα για να σταθμεύσει! «Ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά! Αν αυτό χαρακτηρίζει τον Κύπριο οδηγό, λυπούμαι»

Πολύ προβληματισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Υπεύθυνος δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Κκαφάς σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό θάνατο ενός 18χρονου νεαρού το απόγευμα της Δευτέρας 8/2 στη Λεμεσό.

 

Ήταν το πρώτο θανατηφόρο μέσα στο 2016 για την πόλη της Λεμεσού, όμως όλοι οι παράγοντες που οδήγησαν στο νέο αυτό θανατηφόρο , σύμφωνα με τον κύριο Κκαφά δείχνουν ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά.

Όπως ανέφερε, ο οδηγός του αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κατεύθυνσης για να σταθμεύσει εναντίον φοράς οδηγήσεως και ανέκοψε την ελεύθερη πορεία της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να επέλθει η σύγκρουση. Από την σύγκρουση ο νεαρός εκτινάχτηκε σε απόσταση 20 μέτρων και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Διαβάστε επίσης: «Αυτή η μοτοσικλέτα δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στους Κυπριακούς δρόμους» Θρήνος για το χαμό του 18χρονου μοτοσικλετιστή - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE