LIFESTYLE

Βαγγέλης Πολυδώρου: Δείτε τον 24χρονο που τρέλανε τους κριτές του Βρετανικού «The Voice»

Βαγγέλης Πολυδώρου: Δείτε τον 24χρονο που τρέλανε τους κριτές του Βρετανικού «The Voice»

Ένας… 24χρονος Έλληνας έκανε τους coaches του βρετανικού «The Voice» να γυρίσουν, αλλά και τον Μπόι Τζορτζ, που είναι ένας από αυτούς, να κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη!

Ο Βαγγέλης Πολυδώρου, που έχει ελληνική και σκωτσέζικη καταγωγή, εμφανίστηκε στις blind audition και ερμήνευσε το «Do You Really Want To Hurt Me» του Μπόι Τζορτζ.

Η ερμηνεία του 24χρονου «μάγεψε» τους τρεις από τους τέσσερις coaches που πάτησαν το κόκκινο κουμπί και τον χειροκρότησαν όρθιοι, ενώ ο Μπόι Τζορτ παραδέχθηκε ότι, όταν ηχογράφησε το εν λόγω τραγούδι, που είναι ένα από τα παγκοσμίως γνωστά του, δεν ήθελε να κυκλοφορήσει!

«Θα σας πω μια αστεία ιστορία… Όταν βγήκε αυτό το κομμάτι είπα στη δισκογραφική μου “αν κυκλοφορήσει, θα είναι το τέλος της καριέρας μου!”. Τελικά, αποδείχθηκε πως ήταν η αρχή της και αυτή είναι η “μαγεία” αυτού του τραγουδιού: το ότι με δίδαξε πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 54χρονος σταρ, την ομάδα του οποίου επέλεξε να μπει ο Βαγγέλης.

Δείτε στο βίντεο την οντισιόν του 24χρονου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top