Υπό οκταήμερη κράτηση 30χρονος για διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας προσώπων

Υπό οκταήμερη κράτηση 30χρονος για διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας προσώπων

Υπόθεση εμπορίας προσώπων εξετάζει η Αστυνομία και έχει θέσει υπό κράτηση ένα άτομο για οκτώ μέρες.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, εμπορίας ενήλικων προσώπων με σκοπό τη διάπραξη ποινικού αδικήματος, τέλεσης εικονικού γάμου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Ο 30χρονος, οδηγήθηκε στη συνέχεια ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE