ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την Δευτέρα αρχίζει συζήτηση των νομοσχεδίων για τη CYTA

Την Δευτέρα αρχίζει συζήτηση των νομοσχεδίων για τη CYTA

Την προσεχή Δευτέρα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών θα αρχίσει τη συζήτηση των νομοσχεδίων που αφορούν τη μετατροπή της CYTA σε εταιρεία ιδιωτικού δικαίου, η οποία όπως με βάση τις τοποθετήσεις των κομμάτων θα έχει συγκεκριμένη κατάληξη ανέφερε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής, Άγγελος Βότσης, μετά τη συνεδρία της 15ης Φεβρουαρίου.

Ο κ. Βότσης, που προήδρευσε της συνεδρίας είπε ακόμα πως ενώπιον της Επιτροπής εκκρεμούν πολύ σοβαρά νομοσχέδια, το νομοσχέδιο για το leasing, τις ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες.

Η Επιτροπή Οικονομικών στη συνεδρία της 15ης Φεβρουαρίου συζήτησε τους Προϋπολογισμούς του ΡΙΚ, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, του Οργανισμού Χρηματοδότησης Στέγης, του Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών και του Δημοσιονομικού Συμβουλίου.

Σε δήλωση μετά τη συνεδρία είπε ότι ο στόχος της Επιτροπής είναι όπως εντός Φεβρουαρίου ολοκληρωθεί η συζήτηση των Προϋπολογισμών των Ημικρατικών Οργανισμών και να είναι έτοιμη
να συζητήσει τα νομοσχέδια που η Κυβέρνηση κρίνει ότι πρέπει να ψηφιστούν από την παρούσα βουλευτική θητεία.

Ο κ. Βότσης είπε ότι η Επιτροπή στην προσπάθεια της να αντεπεξέλθει θα συνέλθει την Τρίτη (αύριο) εκτάκτως για συνέχιση της συζήτησης των προϋπολογισμών των Ημικρατικών Οργανισμών.

Υπενθυμίζοντας ότι ήδη ψηφίστηκαν 11 προϋπολογισμοί, είπε ότι την Πέμπτη θα ψηφιστούν οι άλλοι τρεις. Ανέφερε ότι άλλοι δύο θα συζητηθούν αύριο και δύο την ερχόμενη εβδομάδα και η Επιτροπή θα αναμένει την κατάθεση στη Βουλή των τεσσάρων που ακόμα να κατατεθούν στη Βουλή.

Στόχος είναι την επόμενη Δευτέρα να αρχίσει η συζήτηση των νομοσχεδίων που αφορούν τη CYTA με σκοπό να αχθούν ενώπιον της Ολομέλειας το συντομότερο δυνατό, πρόσθεσε.

Είπε ακόμα πως ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί και η νομοθετική εργασία για μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα και τον εκσυγχρονισμό του κρατικού μισθολογίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top