Ενδιαφέρον από την Time για την εξαγορά της Yahoo

Ενδιαφέρον από την Time για την εξαγορά της Yahoo

Η εταιρία Time Inc, που εκδίδει τα περιοδικά Sports Illustrated, People και Time, εξετάζει το ενδεχόμενο συμφωνίας για εξαγορά των βασικών δραστηριοτήτων της Yahoo, ανέφερε δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, επικαλούμενο άτομα με γνώση του θέματος.

Στελέχη της Citigroup πραγματοποίησαν παρουσίαση στην Time με θέμα ενδεχόμενη συμφωνία με την Yahoo, ανέφερε το Bloomberg. Η Yahoo ξεκίνησε επίσημα την πώληση των βασικών της δραστηριοτήτων την περασμένη εβδομάδα.

Εν δυνάμει αγοραστής των βασικών δραστηριοτήτων της Yahoo θεωρείται και η Verizon Communications, στην οποία ήδη ανήκει η εταιρία υπηρεσιών διαδικτύου AOL. Εκπρόσωποι της Yahoo, της Time Inc και της Citigroup δεν ήταν άμεσα διάθεσιμοι για να κάνουν κάποιο σχόλιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE