ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία πολίτη για απειλή από αστυνομικό: «Εννά σας πάρω μέσα» - Η επίσημη θέση της Αστυνομίας

Καταγγελία πολίτη για απειλή από αστυνομικό: «Εννά σας πάρω μέσα» - Η επίσημη θέση της Αστυνομίας

Πολίτης επικοινώνησε με το «ΤhemaOnline» για να καταγγείλει φραστική επίθεση που δέχτηκε όπως είπε από αστυνομικό, όταν ο ίδιος του έκανε παρατήρηση για τον τρόπο που στάθμευσε. Η τροχαία απάντησε στην καταγγελία.

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

Συγκεκριμένα η καταγγελία αφορά γεγονός που έλαβε μέρος την Παρασκευή 26/02, πλησίον του κυκλικού κόμβο του «ΟΧΙ», στη Λευκωσία.

Όπως ισχυρίζεται πολίτης, ο οποίος κατευθυνόταν με το όχημά του από την Πύλη Αμμοχώστου προς την οδό Λήδρας, αντιλήφθηκε όχημα της τροχαίας, τύπου «van», το οποίο χρησιμοποιείται για διενέργεια αλκοτέστ, σταθμευμένο σε διπλή κίτρινη γραμμή.

Ο οδηγός του οποίου παρεμποδιζόταν όπως είπε η πορεία από το σταθμευμένο όχημα, ζήτησε από τον αστυνομικό το λόγο που είχε σταθμεύσει με τον συγκεκριμένο τρόπο. Αρχικά δεν έλαβε απάντηση, ενώ αργότερα του ζητήθηκε να απομακρυνθεί.

Άλλοι διερχόμενοι οδηγοί, όπως συνέχισε να λέει κατά την καταγγελία του ο πολίτης, κατέβηκαν από τα οχήματά τους για να δουν τι συμβαίνει ή και για να παραπονεθούν οι ίδιοι για την κατάσταση.

Ένας εξ αυτών επιχείρησε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό και απευθείας δέχτηκε φραστική απειλή, με τα λόγια: «Τζαμέ που εν να σας κόψω εν να σας βάλω μέσα»!

Η απάντηση του Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου:

Φωτογραφία που μας αποστάληκε από τον παραπονούμενο, μεταφέρθηκε άμεσα στην Αστυνομία Κύπρου και ζητήθηκε διερεύνηση του περιστατικού.

Παραπεμφθήκαμε άμεσα στον Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου στον οποίο αναφέραμε το περιστατικό και ο ίδιος επικοινώνησε με τα γραφεία μας την επόμενη μέρα και μας έδωσε εκτενή αναφορά.

Στην αναφορά του ο κ. Γιαννάκης Χαραλάμπους, μας ανέφερε ότι είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο όχημα ήταν σταθμευμένο στην περιοχή, 50 μέτρα συγκεκριμένα από τον κυκλικό κόμβο, για έκτακτους όμως λόγους.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι εκτελούσαν περιπολία στο κέντρο της πόλης αντιλήφθηκαν μεθυσμένο οδηγό και του έκαναν σήμα να σταματήσει για να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Ο συγκεκριμένος καταγγέλθηκε, αλλά κατά τη διαδικασία έγιναν αντιληπτοί άλλοι οδηγοί να υποπίπτουν σε διάφορες παραβάσεις και έτσι οι άντρες του σώματος, αναγκαστικά παρέμειναν στο σημείο για μισή με μία ώρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top