ΚΟΣΜΟΣ

Πυραυλική επίθεση από Συρία σε Τουρκία σκότωσε τετράχρονο αγοράκι!

Πυραυλική επίθεση από Συρία σε Τουρκία σκότωσε τετράχρονο αγοράκι!

Δύο νεκροί μεταξύ των οποίων και ένα παιδί είναι ο απολογισμός στο Κιλίς της Τουρκίας από βλήματα πυραύλου που έπεσαν από την Συρία στην περιοχή που είναι το Ισλαμικό Κράτος.

Πρόκειται για ένα τετράχρονο παιδί που βρισκόταν σε αυτοκίνητο εν κινήσει μαζί με τον αδελφό του ο οποίος τραυματίστηκε. Νεκρή είναι και μία 54χρονη γυναίκα. Εφτά από τα οχτώ βλήματα έπεσαν γύρω στις 14.00 σε ένα άδειο χωράφι, ωστόσο το ένα έπεσε σε γειτονιά του Κιλίς.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές τις οποίες επικαλούνται τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα βλήματα έπεσαν από την περιοχή που βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις απάντησαν με ολμοβόλα.

Ο βουλευτής Κιλίς του ΑΚΡ Χιλμί Ντουλγκέρ δήλωσε ότι τα σχολεία έκλεισαν έπειτα από το επεισόδιο ενώ κάλεσε τους κατοίκους να είναι ψύχραιμοι. Ο στρατός χτυπά συνεχώς τις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους, ανέφερε.

Την ώρα που έπεφτε ένα από τα βλήματα η TRT World ήταν σε απευθείας μετάδοση και μετέδωσε ζωντανά την επίθεση. Ο δημοσιογράφος Φρανσίς Κόλινγς φαίνεται πανικοβλημένος να σκύβει στο έδαφος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top