Το tweet του Βαρουφάκη για το Κυπριακό Μνημόνιο και το «καρφί» για την Ελλάδα ΦΩΤΟ

Το tweet του Βαρουφάκη για το Κυπριακό Μνημόνιο και το «καρφί» για την Ελλάδα ΦΩΤΟ

Τι τουίταρε ο πρώην Έλληνας Υπουργός Οικονομικών;

Η έξοδος της Κύπρου από το μνημόνιο την περασμένη Δευτέρα (7/3), ήταν ένα ιστορικό γεγονός για τη χώρα μας.

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ούτε ο πρώην Έλληνας Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης που με tweet του είπε πως «Το μόνο καλό του Κυπριακού Μνημονίου: Επέβαλε το 1/3 της λιτότητας σε σχέση με την λιτότητα που επεβλήθη στην Ελλάδα», καυτηριάζοντας την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης και τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα.

Να υπενθυμίσουμε πώς το κουαρτέτο το θεσμών επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE