ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος ο καιρός μέχρι τα καρναβάλια - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Αίθριος ο καιρός μέχρι τα καρναβάλια - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Συγκεκριμένα ασθενής ψηλή πίεση σταδιακά εγκαθίσταται στην περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας δυνατό την Πέμπτη τοπικά να είναι αυξημένες. Σταδιακή υποχώρησή της αναμένεται από την Παρασκευή.

Σήμερα Πέμπτη 10/3 ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σύντομα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, όμως τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, χαμηλές κυρίως, νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως παροδικά τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Από το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικά μεμονωμένες ελαφρές βροχές.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, ενώ μικρή άνοδος αναμένεται κατά το Σαββατοκύριακο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top