«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

Δεν μπορούν κάποιοι βολεμένοι, κατά την έκφρασή του, να καταστρέφουν την οικονομία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφερόμενος στην απεργία στα λιμάνια, και κάλεσε την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα.

«Κάποιοι στο λιμάνι Λεμεσού έχουν παρεξηγήσει το δικαίωμα της απεργίας και το μετατρέπουν σε εκβιασμό ολόκληρης της κυπριακής οικονομίας» δήλωσε στη Βουλή ο κ. Νεοφύτου.

«Με διασφαλισμένες και για αύριο και για το μέλλον τις θέσεις εργασίας και τις απολαβές τους, κρατούν σε ομηρία το εμπόριο της Κύπρου, θέτουν σε κίνδυνο τους εισαγωγείς, αλλά ενδέχεται να προξενήσουν τεράστια ζημιά και στον γεωργικό τομέα, στις εξαγωγές των κυπριακών πατατών» προειδοποίησε.

«Καλώ την κυβέρνηση να λάβει οποιαδήποτε μέτρα κρίνει αναγκαία γιατί δεν μπορούν πέντε, δέκα, είκοσι, τριάντα βολεμένοι να καταστρέφουν μια οικονομία ολόκληρη» είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE