«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

Δεν μπορούν κάποιοι βολεμένοι, κατά την έκφρασή του, να καταστρέφουν την οικονομία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφερόμενος στην απεργία στα λιμάνια, και κάλεσε την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα.

«Κάποιοι στο λιμάνι Λεμεσού έχουν παρεξηγήσει το δικαίωμα της απεργίας και το μετατρέπουν σε εκβιασμό ολόκληρης της κυπριακής οικονομίας» δήλωσε στη Βουλή ο κ. Νεοφύτου.

«Με διασφαλισμένες και για αύριο και για το μέλλον τις θέσεις εργασίας και τις απολαβές τους, κρατούν σε ομηρία το εμπόριο της Κύπρου, θέτουν σε κίνδυνο τους εισαγωγείς, αλλά ενδέχεται να προξενήσουν τεράστια ζημιά και στον γεωργικό τομέα, στις εξαγωγές των κυπριακών πατατών» προειδοποίησε.

«Καλώ την κυβέρνηση να λάβει οποιαδήποτε μέτρα κρίνει αναγκαία γιατί δεν μπορούν πέντε, δέκα, είκοσι, τριάντα βολεμένοι να καταστρέφουν μια οικονομία ολόκληρη» είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE