«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

Δεν μπορούν κάποιοι βολεμένοι, κατά την έκφρασή του, να καταστρέφουν την οικονομία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφερόμενος στην απεργία στα λιμάνια, και κάλεσε την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα.

«Κάποιοι στο λιμάνι Λεμεσού έχουν παρεξηγήσει το δικαίωμα της απεργίας και το μετατρέπουν σε εκβιασμό ολόκληρης της κυπριακής οικονομίας» δήλωσε στη Βουλή ο κ. Νεοφύτου.

«Με διασφαλισμένες και για αύριο και για το μέλλον τις θέσεις εργασίας και τις απολαβές τους, κρατούν σε ομηρία το εμπόριο της Κύπρου, θέτουν σε κίνδυνο τους εισαγωγείς, αλλά ενδέχεται να προξενήσουν τεράστια ζημιά και στον γεωργικό τομέα, στις εξαγωγές των κυπριακών πατατών» προειδοποίησε.

«Καλώ την κυβέρνηση να λάβει οποιαδήποτε μέτρα κρίνει αναγκαία γιατί δεν μπορούν πέντε, δέκα, είκοσι, τριάντα βολεμένοι να καταστρέφουν μια οικονομία ολόκληρη» είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE