Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
LIFESTYLE

Οι φωτογραφίες του Παντελίδη από τον αδελφό του Τριαντάφυλλο, πριν το μνημόσυνο

Οι φωτογραφίες του Παντελίδη από τον αδελφό του Τριαντάφυλλο, πριν το μνημόσυνο

Το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη είναι σε 2 μέρες και η θύμηση του είναι ακόμα πιο έντονη στην οικογένειά του.

Ο μεγάλος του αδελφός, Τριαντάφυλλος, όσο πλησιάζουν οι μέρες για το μνημόσυνο τον φέρνει στο μυαλό του όλο και πιο πολύ.

Την Πέμπτη (24/03) έκανε ένα ακόμη post στο προφίλ του στο Facebook προς τιμήν του αδελφού του, φτιάχνοντας ένα κολάζ με κάποιες φωτογραφίες του καλλιτέχνη που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας ξανά. Με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου και μιας που ο Παντελής είχε υπηρετήσει αρκετά χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε ένα κολάζ αποτελούμενο από τέσσερις φωτογραφίες από διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Στη μια τον βλέπουμε μικρό να είναι σημαιοφόρος στη σχολική παρέλαση, σε μια άλλη είναι με τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού, στην τρίτη είναι στο στρατό και η τελευταία είναι η πιο πρόσφατη.

Ο Τριαντάφυλλος δίπλα σχολίασε: «Απλός, ταπεινός, λαϊκός, μα πάνω απ´ολα πατριώτης!!»


 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Όλα ανοιχτά στη Νέα Υόρκη - Ξεκαθάρισμα προθέσεων από Γκουτέρες

«Απογειώθηκαν» οι αφίξεις τουριστών τον Αύγουστο στην Κύπρο – Από αυτές τις χώρες ήρθαν οι περισσότεροι

«Φούλαραν» οι θάλαμοι του Μακάρειου - Ποιος ο λόγος - Γιατί προβληματίζουν οι εισαγωγές βρεφών και νηπίων

Εν αναμονή της αναλογιστικής μελέτης για το πέναλτι 12% στις συντάξεις το Υπ. Εργασίας - Πότε αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις

Το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Σοφία – «Ήσουν η ελπίδα και η αισιοδοξία…» - Πότε θα γίνει η κηδεία  

Εργάτες καταπλακώθηκαν από όγκους χώματος - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Πήγε στο ταχυδρομείο φορτωμένος με κάνναβη 18χρονος - Προδόθηκε από την μυρωδιά



Όλα ανοιχτά στη Νέα Υόρκη - Ξεκαθάρισμα προθέσεων από Γκουτέρες

Όλα ανοιχτά στη Νέα Υόρκη - Ξεκαθάρισμα προθέσεων από Γκουτέρες

Τα επόμενα βήματα σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες για σπάσιμο του αδιεξόδου στο Κυπριακό θα επιδιώξει να ακούσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα Παρασκευή 22/9 στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top