ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Οθέλλου: Το Ανώτατο ακύρωσε διάταγμα που είχε εξασφαλίσει η Αστυνομία – Επιστρέφονται τα περιουσιακά στοιχεία

Υπόθεση Οθέλλου: Το Ανώτατο  ακύρωσε διάταγμα που είχε εξασφαλίσει η Αστυνομία – Επιστρέφονται τα περιουσιακά στοιχεία

Πλήρης δικαίωση του Οθέλλου Αθηένου στην υπόθεση που αφορούσε κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείων στο πλαίσιο έρευνας του ΟΠΕ Λάρνακας.

Στις 5 Φεβρουαρίου μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας έκαναν έρευνα στο υποστατικό (Bingo Οθέλλου Αθηένου στο Δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, πρώην υποστατικό Bingo ΑΕΚ) και προχώρησαν σε κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείων.

Την Πέμπτη (24/03), ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε την ακύρωση του διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την έρευνα που είχε γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στο οίκημα του σωματείου και κατά συνέπεια όλα τα δεσμευθέντα περιουσιακά στοιχεία του Οθέλλου θα επιστραφούν.

Θυμίζουμε ότι μετά από απόφαση του Ανωτάτου στις 22 Φεβρουαρίου είχε ανασταλεί  οτιδήποτε είχε εκτελεστεί δυνάμει του εντάλματος έρευνας εναντίον του οικήματος Bingo Οθέλλου Αθηένου στο Δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας .  Πιο συγκεκριμένα, είχε εκδοθεί αίτημα Certiorari προς ακύρωση του διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την έρευνα που είχε γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στο οίκημα του σωματείου.

Μετά από καταχώρηση αίτησης για άδεια έκδοσης προνομιακού εντάλματος Certiorari ώστε να ακυρωθεί ένταλμα έρευνας το οποίο εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για το υποστατικό  με την ονομασία Bingo ΑΕΚ και κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας της αίτησης, το Ανώτατο είχε αναστείλει (22/02) οτιδήποτε έχει εκτελεστεί δυνάμει εντάλματος έρευνας, ενώ ανέστειλε και την ισχύ του ίδιου εντάλματος έρευνας στα υποστατικά του bingo του Οθέλλου Αθηένου (πρώην υποστατικά Bingo ΑΕΚ).

Την υπόθεση του Οθέλλου ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο «Δημητρίου&Δημητρίου ΔΕΠΕ», ενώ την χειρίστηκαν οι Αντώνης Δημητρίου και Χριστίνα Χριστοφή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top