ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχάρους: «Ο Σούλτς παρουσίασε τις φιλοτουρκικές του θέσεις»

Θεοχάρους: «Ο Σούλτς παρουσίασε τις  φιλοτουρκικές του θέσεις»

Τις φιλοτουρκικές του θέσεις παρουσίασε ο Σουλτς, αναφέρει το Κίνημα Αλληλεγγύη

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, “σε κανένα σημείο είτε της ομιλίας του στη Βουλή των Αντιπροσώπων, είτε στις δημόσιες του δηλώσεις, δεν αναφέρθηκε στις πραγματικότητες στην Κύπρο, δηλαδή ότι το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής, και όχι συμφιλίωσης μεταξύ δύο κοινοτήτων που έχουν διαφορές”, αναφέρει το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Προσθέτει, σε ανακοίνωσή του, ότι ο κ. Σουλτς, “παρουσίασε και επί κυπριακού εδάφους τις φιλοτουρκικές του θέσεις, υπερασπιζόμενος το θύτη και όχι τα θύματα της κυπριακής τραγωδίας”.

Καταλήγοντας, το Κίνημα Αλληλεγγύη, αναφέρει πως “συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Σουλτς ότι η Ευρώπη θα είναι πραγματικά πλήρης όταν ολόκληρη η Κύπρος γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, αλλά η ελεύθερη Κύπρος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top