ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα: Ανακάλυψε ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος! Έστελνε γυμνές φωτογραφίες της 7χρονης κόρης τους!

Ανατριχίλα: Ανακάλυψε ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος! Έστελνε γυμνές φωτογραφίες της 7χρονης κόρης τους!

Σοκ κι αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις μιας μητέρας που ανακάλυψε ότι ο άντρας που παντρεύτηκε κι έκανε παιδί μαζί του είναι… παιδόφιλος! Η φρίκη, ωστόσο, δεν σταματά εδώ.

Η γυναίκα ανακάλυψε, επίσης, ότι ο άντρας της έστελνε γυμνές φωτογραφίες της ίδιας τους της κόρης –η οποία σημειωτέον ήταν μόλις 7 ετών- σε άλλους παιδόφιλους στο διαδίκτυο και σε αντάλλαγμα έπαιρνε άσεμνες φωτογραφίες άλλων παιδιών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 41χρονη Paula Michaels (σ.σ. δεν είναι αυτό το πραγματικό της όνομα) είδε τη ζωή της να καταρρέει, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον σύζυγό της Craig και να αποκτά πρόσβαση στις άσεμνες φωτογραφίες παιδιών. 

Η μητέρα ανακάλυψε το αποκρουστικό μυστικό τον Φεβρουάριο του 2014, όταν της τηλεφώνησαν από την αστυνομία ενημερώνοντάς την για τη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί της εξήγησαν πως είχαν κάνει έφοδο στο σπίτι τους νωρίτερα και τον είχαν συλλάβει με την κατηγορία λήψης άσεμνων φωτογραφιών με παιδιά.«Στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που μου έλεγαν. Ένιωσα το αίμα μου να παγώνει», δήλωσε σχετικά. 

Κύριο μέλημά της ήταν η 7χρονη κόρη της, Olivia και το κατά πόσο είχε υποφέρει στα χέρια του.

«Μου είπαν ότι ειδικοί αξιωματούχοι της μιλούσαν εκείνη την ημέρα στο σχολείο. Της έκαναν ερωτήσεις σχετικά με την οικογένεια. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένα σημάδι πως ο Craig της είχε φερθεί ανάρμοστα. Κι όμως ο άντρας μου κοίταζε αηδιαστικές φωτογραφίες στο σπίτι μας. Είχα σοκαριστεί. Είχα κάνει οικογένεια με έναν παιδόφιλο. Πώς μπορούσα να μην το ξέρω;», διερωτήθηκε. 

«Η σκέψη ότι χρησιμοποιούσε φωτογραφίες της κόρης μας μου γύρισε το στομάχι. Πώς μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κόρη μας με αυτόν τον τρόπο; Η σκέψη για τα τρομακτικά εγκλήματα ήταν αφόρητη. Όλες αυτές τις φορές που σκεφτόμουν ότι ο Craig ήταν αφοσιωμένος μπαμπάς ήταν επειδή ήθελε να εκπληρώσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του».

Η βρετανική εφημερίδα, αναφέρει επίσης ότι ο "άρρωστος" πα-τέρας έβγαζε φωτογραφία την κορούλα της ενώ την έκανε μπάνιο τους τελευταίους 18 μήνες, χωρίς να το καταλαβαίνει η Olivia. Μολονότι είχε διαγράψει τις φωτογραφίες από το κινητό του, οι αρχές κατάφεραν να τις ανακτήσουν. 

Ο Craig παραδέχτηκε τα εγκλήματά του και φυλακίστηκε για 13 μήνες τον περασμένο Νοέμβριο. 

«Σηματοδότησε μια νέα ζωή για την Olivia και εμένα χωρίς τον Craig. Πήρα διαζύγιο και μετακόμισα από την περιοχή. Πλέον προσπαθώ να τερματίσω τα νόμιμα δικαιώματά του ως πατέρα. Έχασε το δικαίωμα να είναι μπαμπάς της από τη στιγμή που έβγαλε αυτές τις φωτογραφίες και πήρε την αθωότητά της», καταλήγει σοκαρισμένη η μητέρα της 7χρονης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top