LIFESTYLE

Κύπρια σεξοβόμβα θέλει να παντρευτεί τον αεροπειρατή της Λάρνακας! Ψάχνει το τηλέφωνό του

Κύπρια σεξοβόμβα θέλει να παντρευτεί τον αεροπειρατή της Λάρνακας! Ψάχνει το τηλέφωνό του

Μετά το τρολάρισμα στα social media και οι Κύπριοι celebrities άρχισαν δειλά-δειλά να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο και πάντοτε με μια δόση χιούμορ τα όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πρωταγωνιστή τον Σαίφ Μουσταφά.

Κάποτε αναστάτωνε τον αντρικό πληθυσμό, όχι πως τώρα δεν κάνει το ίδιο! Απο σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και αντι να την παρακαλάνε βρέθηκε ο ένας που φαίνεται ότι θα παρακαλέσει η ίδια!

«Έχει κανένας το τηλέφωνο του Seif Eldim Mustafa; Τον παντρεύομαι και ας μην με λένε Μαρίνα και ας μην είμαι ούτε απο την Ορόκληνη. Η δύναμη τελικά του ανθρώπου δεν είναι στο σώμα είναι στο μυαλό! Φιλούθκια» ήταν τα λόγια της σεξοβόμβας Φραντζέσκας Μελά απο το Big Brother.

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/12910473_981297315257013_1568837313_n.jpg?oh=4f8627c18b09c18b7a79f32003252861&oe=56FD84DA

Και δεν είσαι η μόνη Φραντζέσκα! Πολύ φοβόμαστε πως ο αντρικός πληθυσμός θα πρέπει πλέον να ξεπεράσει τον εαυτό του για να εντυπωσιάσει μια γυναίκα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 -Κύπρια σεξοβόμβα θέλει να παντρευτεί τον αεροπειρατή της Λάρνακας! Ψάχνει το τηλέφωνό του

-Σαϊφ Μουσταφά: Οικοδόμος, πατέρας 4 παιδιών και παππούς ο αεροπειρατής-Είχε χάσει το ένα του παιδί σε τροχαίο

-Αυτοί είναι οι δύο μητροπολίτες-όμηροι του αεροπειρατή στην Κύπρο

-Φεβρουάριος 1978: Η αεροπειρατεία στην Κύπρο που κατέληξε σε τραγωδία -Tι είχε συμβεί τότε

-Oι πρώτες δηλώσεις από επιβάτη της Εgypt Air: «Δεν καταλάβαμε ότι έγινε αεροπειρατεία» Ηλίθιος ο Αιγύπτιος δηλώνει αξιωματούχος

-Η selfie επιβάτη με τον αεροπειρατή στη Λάρνακα που κάνει το γύρο του κόσμου!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top