ΚΟΣΜΟΣ

Νεκροί από έκρηξη σε λεωφορείο στην Τουρκία

Νεκροί από έκρηξη σε λεωφορείο στην Τουρκία

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους αστυνομικοί αλλά και πολίτες, από την έκρηξη που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 31 Μαρτίου, στο Ντιγιάρμπακιρ, τη μεγαλύτερη πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου η πλειονότητα των κατοίκων ανήκει στην κουρδική μειονότητα, σύμφωνα με μια πηγή στις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Κατά την ίδια πηγή, επρόκειτο για επίθεση εναντίον ενός μικρού λεωφορείου που μετέφερε άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας, η οποία διαπράχθηκε με όχημα παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Habertürk η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε σταθμό λεωφορείων και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι τουλάχιστον τρία μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, που διεξάγουν εδώ και μήνες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων αυτονομιστών ανταρτών στο Ντιγιάρμπακιρ και γενικότερα στην Ανατολία, σύμφωνα με πηγές στις υπηρεσίες ασφαλείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top