Respect! Με τζετ σκι η μεγαλειώδης πρεμιέρα στον Αlpha Κύπρου

Respect! Με τζετ σκι η μεγαλειώδης πρεμιέρα στον Αlpha Κύπρου

Με την εκπομπή «Κάθε Μέρα, Άλλη Μέρα» ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου είπε το πρώτο καλημέρα στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του.

Οι Παναγιώτης Δημόπουλος και Δήμητρα Μακρυγιάννη έκαναν ποδαρικό με την πρωινή τους εκπομπή «Κάθε Μέρα, Άλλη Μέρα», με ζωντανές συνδέσεις μέσω Skype ενώ οι ρεπόρτερ του σταθμού προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν το κοινό χρησιμοποιώντας ακόμη και τζετ σκι.

Η πρώτη πρωινή εκπομπή του Alpha τα πήγε αρκετά καλά με πλούσια θεματολογία και ευχάριστη διάθεση από τους δυο παρουσιαστές τους οποίους θα μπορούμε να παρακολουθούμε καθημερινά από τις 6:45 π.μ – 9:00 π.μ.

Πάρτε μια γεύση από την πρώτη πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE