Respect! Με τζετ σκι η μεγαλειώδης πρεμιέρα στον Αlpha Κύπρου

Respect! Με τζετ σκι η μεγαλειώδης πρεμιέρα στον Αlpha Κύπρου

Με την εκπομπή «Κάθε Μέρα, Άλλη Μέρα» ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου είπε το πρώτο καλημέρα στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του.

Οι Παναγιώτης Δημόπουλος και Δήμητρα Μακρυγιάννη έκαναν ποδαρικό με την πρωινή τους εκπομπή «Κάθε Μέρα, Άλλη Μέρα», με ζωντανές συνδέσεις μέσω Skype ενώ οι ρεπόρτερ του σταθμού προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν το κοινό χρησιμοποιώντας ακόμη και τζετ σκι.

Η πρώτη πρωινή εκπομπή του Alpha τα πήγε αρκετά καλά με πλούσια θεματολογία και ευχάριστη διάθεση από τους δυο παρουσιαστές τους οποίους θα μπορούμε να παρακολουθούμε καθημερινά από τις 6:45 π.μ – 9:00 π.μ.

Πάρτε μια γεύση από την πρώτη πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE