Σοκ στη Λάρνακα! Πατριός βίαζε για 8 χρόνια τις θετές δίδυμες του κόρες

Σοκ στη Λάρνακα! Πατριός βίαζε για 8 χρόνια τις θετές δίδυμες του κόρες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα 45χρονος από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ως ύποπτος για τα αδικήματα του βιασμού, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διαφθοράς νεαρής γυναίκας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από δίδυμες αδελφές ηλικίας 28 χρόνων ότι κατά τα έτη 1992 – 2000, ο πατριός τους 45 χρόνων, από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, άσκησε σωματική βία εναντίον τους και εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά τη μία εκ των δύο, βιάζοντας την σε διάφορες περιπτώσεις.
 
Ο άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα από την Αστυνομία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE