Πλάνα που πρώτη φορά θα δείτε! Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποκαλύπτεται στο ThemaSports - BINTEO

Πλάνα που πρώτη φορά θα δείτε! Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποκαλύπτεται στο ThemaSports - BINTEO

Πρωί της Παρασκευής (15/4) και η κάμερα του ThemaSports επισκέφθηκε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ όπου από το πρώτο φως της μέρας αρχίζουν οι εργασίες με στόχο αρχές Ιουνίου να παραδοθεί ολοκληρωμένο το όλο έργο.

Το ThemaSports σας παρουσιάζει για πρώτη φορά πλάνα του νέου γηπέδου από τις κερκίδες, τα αποδυτήρια, κάτω από τις κερκίδες, εκτός γηπέδου αλλά και πλάνα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. 

Πλάνα που πρώτη φορά θα δείτε και θα πάρετε μια πρώτη γεύση από το νέο στολίδι της Λάρνακας, το νέο ιδιόκτητο γήπεδο της ΑΕΚ το οποίο σύντομα θα είναι στη διάθεση της ομάδας.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας πάμε να δούμε όλα τα βίντεο μέσα από την κάμερα τουThemaSports, πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE