LIFESTYLE

Δυστυχώς κόπηκε το πόδι της Μίνας Αρναούτη! Γιατί είναι τοποθετημένο σε τσιμέντο 50 κιλών;

Δυστυχώς κόπηκε το πόδι της Μίνας Αρναούτη! Γιατί είναι τοποθετημένο σε τσιμέντο 50 κιλών;

Η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο μαύρο τζιπ ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά και πλέον ζει σε ένα κρεβάτι της εντατικής, που έχει μετατραπεί σε ρομποκόπ.

Πέρα από τις θεωρίες συνομωσίας τις ίντριγκές, τα συμφέροντα τους δικηγόρους και τις κόντρες αυτή την στιγμή που μιλάμε και γράφουμε, υπάρχει ένα κορίτσι στο νοσοκομείο, μια γυναίκα, η οποία στην πιο ουσιαστική ηλικία της ζωής της καλείται να παλέψει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να αυτοεξυπηρετείται. Να μπορεί αν λειτουργεί δηλαδή όπως όλοι μας.

Η Μίνα έχει μπροστά της ένα Γολγοθά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nassosblog το κορίτσι έχει χάσει από το πόδι της 9 εκατοστά κόκκαλο και οι γιατροί στην μονάδα φροντίδας έχουν μετατρέψει το κρεβάτι της σε κρεβάτι ρομποκόπ.

Στο πόδι της έχουν τοποθετήσει έναν μηχανισμό ο οποίος στην βάση του στηρίζεται σε ένα κομμάτι τσιμέντο 50 κιλών-όσα κιλά είναι το κορίτσι συνολικά σήμερα- και καθημερινά το βάρος αυτό τραβάει το εγχειρισμένο κόκαλο προκειμένου αυτό να μην κολλήσει με το λοιπό κόκαλο του μηρού και παράλληλα να αυξηθεί το οστό κατά ένα χιλιοστό τον μήνα.

Αυτή λοιπόν την κατασκευή σήκωσε στον αέρα η Μίνα όταν ενημερώθηκε από την μητέρα της για τον θάνατο του Παντελή και αντέδρασε με τσαμπουκά ζητώντας να σηκωθεί για να πάει να βρεί τους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες η Μίνα αναμένεται να έρθει σε επαφή με την οικογένεια Παντελίδη προκειμένου να τους συλλυπηθεί. Ανθρώπινα και μόνο, χωρίς καμία διάθεση για συμφωνίες και ίντριγκές όπως κάποιοι έγραφαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top