ΚΟΣΜΟΣ

Αιματηρή έκρηξη σε λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ

Αιματηρή έκρηξη σε λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ

Περίπου 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν! Άγνωστο αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση

Είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη σε λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ, μετέδωσαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό εάν επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν καπνό να βγαίνει από δύο φλεγόμενα λεωφορεία–η φωτιά επεκτάθηκε από το ένα στο άλλο– στην περιοχή Ντερέχ Χεβρόνα στην νοτιοδυτική Ιερουσαλήμ, κοντά στα σύνορα με την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Δεν ήταν αμέσως σαφές αν υπάρχουν νεκροί. Η ισραηλινή υπηρεσία ασθενοφόρων ανέφερε πως δέκα άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και πως άλλοι τραυματίες παραμένουν στο σημείο της έκρηξης. Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, επικαλούμενη εργαζομένους σε συνεργεία διάσωσης, ανέφερε πως δύο από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ισραήλ αρχικά δήλωσε πως υπήρχαν ενδείξεις πως το περιστατικό ήταν τρομοκρατική επίθεση, αλλά σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της αστυνομίας, η έκρηξη ίσως προκλήθηκε όταν ένα άδειο λεωφορείο έπιασε φωτιά, προκαλώντας ανάφλεξη στο άλλο λεωφορείο, μέσα στο οποίο υπήρχαν επιβάτες.

«Το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίχαελ Ζίνγκερμαν στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti, προσθέτοντας πως συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top