Μια ξεκαρδιστικά ανόητη απάντηση στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Μια ξεκαρδιστικά ανόητη απάντηση στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να κάνει λάθος στην πρώτη ερώτηση

Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» που έχει μεταφερθεί σε πάμπολλες χώρες, έχει γράψει ιστορία με παίκτες που είτε «σάρωσαν», -είτε λόγω άγχους ή άγνοιας-, έδωσαν ξεκαρδιστικά ανόητες απαντήσεις που προκαλούν αβίαστα το γέλιο.

Ένα παράδειγμα μιας εξαιρετικά κακής απάντησης είδαμε στην αυστραλιανή έκδοση του τηλεπαιχνιδιού, όποτε και μια γυναίκα κλήθηκε να απαντήσει για ένα… δαχτυλίδι.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που τέθηκε ήταν: Ποιο από τα παρακάτω δεν είναι κόσμημα, που φοριέται για να συμβολίσει μια σχέση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Η νεαρή, είχε να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις, απαντήσεις: δαχτυλίδι αρραβώνων, δαχτυλίδι επετείου, δαχτυλίδι γάμου και δαχτυλίδι… μπέργκερ.

Αν και διέθετε όλες τις βοήθειες, δηλαδή θα μπορούσε να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο, να ρωτήσει το κοινό ή να πάρει το 50:50, η γυναίκα αποφάσισε ότι το «δαχτυλίδι μπέργκερ» (που φυσικά δεν είναι πραγματικό), συνηθίζεται να χρησιμοποιείται από τα ζευγάρια για να δηλώσουν την αφοσίωσή τους και την αγάπη τους!

Η αγχωμένη μα χαμογελαστή διαγωνιζόμενη «κλείδωσε» την απάντησή της, παρά το ότι ο παρουσιαστής την προέτρεπε να «ρίξει άλλη μια ματιά».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE