ΚΟΣΜΟΣ

Ανακάλυψαν «φάρμα μωρών» στην Ινδία

Ανακάλυψαν «φάρμα μωρών» στην Ινδία

Νοσοκομείο της Ινδίας είχε μετατράπηκε σε "έκθεση" μωρών που είχαν εγκαταλειφθεί από τους γονείς τους και τα πουλούσαν προς 1.200 ευρώ το ένα σε άτεκνα ζευγάρια.

Τριάντα κρεβάτια του νοσοκομείου Palash είχαν μεταβληθεί σε "φάρμα μωρών", με την αστυνομία να καταφέρνει την τελευταία στιγμή να αποτρέψει την πώληση δύο βρεφών, ενώ τρία ακόμα αναζητούνται μετά την πώλησή τους.

Ο μάνατζερ του Νοσοκομείου Arun Bhadoria συνελήφθη όταν κατά την διάρκεια έρευνας δεν μπορούσε να εξηγήσει που βρίσκονται δύο μωρά που είχαν γεννηθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, όταν ένα κορίτσι με τους γονείς του προσέγγιζε το νοσοκομείο για έκτρωση, οι γιατροί του νοσοκομείου έπειθαν την οικογένεια να μην διακόψει την κύηση και πως αυτοί θα φρόντιζαν για την υγεία και την αποκατάσταση του βρέφους.

Μετά την γέννηση των προς πώληση βρεφών, το προσωπικό του νοσοκομείο έμπαινε το ίδιο στην διαδικασία εύρεσης άτεκνων ζευγαριών και προωθούσαν έναντι χρημάτων την υιοθεσία.

Η έρευνα της αστυνομίας επεκτείνεται και στα ζευγάρια που πιθανόν είχαν αγοράσει ή εξέφρασαν την θέληση για αγορά βρέφους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top