Σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη - Έφυγε ένας αγαπημένος DJ της Λεμεσού

Σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη - Έφυγε ένας αγαπημένος DJ της Λεμεσού

Έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπημένος Παναγιώτης Πουλλής, ο οποίος είχε μεράκι για τη μουσική, ενώ έπαιζε συχνά και ως dj.

Φίλοι και συγγενείς σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη αποχαιρετούν στα social media τον αγαπημένο τους.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανέβασε μαύρο στην φωτογραφία του προφίλ της στο Facebook τιμώντας έτσι την μνήμη του Παναγιώτη.

Αντίο Παναγιώτη μας! Καλό παράδεισο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.