Σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη - Έφυγε ένας αγαπημένος DJ της Λεμεσού

Σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη - Έφυγε ένας αγαπημένος DJ της Λεμεσού

Έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπημένος Παναγιώτης Πουλλής, ο οποίος είχε μεράκι για τη μουσική, ενώ έπαιζε συχνά και ως dj.

Φίλοι και συγγενείς σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη αποχαιρετούν στα social media τον αγαπημένο τους.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανέβασε μαύρο στην φωτογραφία του προφίλ της στο Facebook τιμώντας έτσι την μνήμη του Παναγιώτη.

Αντίο Παναγιώτη μας! Καλό παράδεισο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE