Απίθανος σεφ με κλειστά μάτια παίζει το μαχαίρι στα δάχτυλα

Απίθανος σεφ με κλειστά μάτια παίζει το μαχαίρι στα δάχτυλα

Ο Master σεφ Hiro Terada είναι κάτι περισσότερο από ένας μάγειρας. Είναι ένα πραγματικό ταλέντο που κάνει απίθανα πράγματα ακόμη και με δεμένα μάτια.

Αυτό που θα δείτε στο βίντεο οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να το κάνουμε ούτε με ανοιχτά μάτια.

Ο Terada όμως στο απόλυτο σκοτάδι ψιλοκόβει σε εξαιρετικά λεπτές φέτες με κοφτερό μαχαίρι ένα αγγούρι και ένα κρεμμύδι και μας αφήνει άφωνους. Ο σεφ έχει επίσης δικό του κανάλι στο Youtube μέσα από το οποίο δίνει τις δικές του συμβουλές μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο με το εγχείρημά του αλλά μην προσπαθήσετε να το δοκιμάσετε…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE