Απίθανος σεφ με κλειστά μάτια παίζει το μαχαίρι στα δάχτυλα

Απίθανος σεφ με κλειστά μάτια παίζει το μαχαίρι στα δάχτυλα

Ο Master σεφ Hiro Terada είναι κάτι περισσότερο από ένας μάγειρας. Είναι ένα πραγματικό ταλέντο που κάνει απίθανα πράγματα ακόμη και με δεμένα μάτια.

Αυτό που θα δείτε στο βίντεο οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να το κάνουμε ούτε με ανοιχτά μάτια.

Ο Terada όμως στο απόλυτο σκοτάδι ψιλοκόβει σε εξαιρετικά λεπτές φέτες με κοφτερό μαχαίρι ένα αγγούρι και ένα κρεμμύδι και μας αφήνει άφωνους. Ο σεφ έχει επίσης δικό του κανάλι στο Youtube μέσα από το οποίο δίνει τις δικές του συμβουλές μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο με το εγχείρημά του αλλά μην προσπαθήσετε να το δοκιμάσετε…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

«Κανείς δεν μπορεί να αναμένει ότι δύο ηγέτες, οι οποίοι δεν μπορούν να παράγουν λύση ούτε καν σε ένα τόσο απλό θέμα που θα διευκολύνει την καθημερινότητα τόσο των Τουρκοκυπρίων όσο και των Ελληνοκυπρίων, θα παράγουν λύση σχετικά με την ουσία του Κυπριακού» δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφερόμενος σε στασιμότητα στο ζήτημα της διάνοιξης νέων σημείων διέλευσης και της βελτίωσης των υφιστάμενων.

BEST OF TOTHEMAONLINE