Έπεσε το διαδίκτυο στην Κύπρο με το «Χριστός Ανέστη» στην εκκλησιά της Σκαρίνου - VIDEO

Έπεσε το διαδίκτυο στην Κύπρο με το «Χριστός Ανέστη» στην εκκλησιά της Σκαρίνου - VIDEO

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Facebook και κανει το γύρο της Κύπρου.

Με το που λέει ο πάτερ το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (30/04) το πρώτο «Χριστός Ανέστη», βγαίνει από την Ωραία Πύλη και κρατώντας το καλάθι με τις δάφνες, τρέχει πετώντας τα κλαδιά στους πιστούς που χτυπούσαν μανιωδώς τους σκάμνους.

Το βίντεο δημοσιεύει η σελίδα Κηροποιείον Άγιος Επιφάνιος ενώ είναι από την εκκλησία της Πανάγιας της Οδηγήτριας στην Σκαρίνου.

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.