LIFESTYLE

Χ-Factor: Ξενέρωσε η Πέγκυ Ζήνα! Άλλα περίμενε να ακούσει και απαντά: «Είναι αστεία όλα….»

Χ-Factor: Ξενέρωσε η Πέγκυ Ζήνα! Άλλα περίμενε να ακούσει και απαντά: «Είναι αστεία όλα….»

Ξενέρωσε και με το δίκαιο της η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής στο X-Factor, αφού κάποιοι αντί να βλέπουν το δάσος βλέπουν το δέντρο και αντί να αναλωθούν σε σοβαρή κριτική, αναλύουν το αν η Πέγκυ δείχνει νεότερη, αν την βοηθούν οι κάμερες και αν το έχει ζητήσει η ίδια αυτό!

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τα φίλτρα, γιια τα οποία την κατηγορούν πως έχουν τα πλάνα της στο X- Factor. «Δεν θα έλεγα ότι με στεναχώρησε γιατί προφανώς δεν είχαν τίποτε άλλο να προσάψουν στην παραγωγή και στάθηκαν εκεί… Προσωπικά, θα χρησιμοποιήσω άλλο ρήμα, που δεν μου αρέσει και τόσο, αλλά… έτσι ένιωσα: Ξενέρωσα. Περίμενα κριτικές που να αφορούν στην κριτική μου. 

Αν έχω επιχειρήματα, αν έχω καλό συντακτικό, αν είμαι ευπρεπής κ.τ.λ. Γιατί για μένα, είναι ευθύνη να μπαίνεις μέσω της τηλεόρασης, απρόσκλητη, στα σπίτια των ανθρώπων. Αλλά ακόμα και οι τηλεκριτικοί μιλούσαν για φίλτρα… Μερικοί υπονόησαν ότι τα ζήτησα εγώ. Λες και είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στην τηλεόραση. Είναι αστεία όλα», είπε στο ΤV Κους Κους η τραγουδίστρια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top