ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ.Σιζόπουλος: «Να τερματιστεί η αιμορραγία που παρατηρείται στην πατρίδα μας»

Μ.Σιζόπουλος: «Να τερματιστεί η αιμορραγία που παρατηρείται στην πατρίδα μας»

Τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα στηριχθεί η πολιτική της ΕΔΕΚ στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, παρουσίασε ο Πρόεδρος του κόμματος Μαρίνος Σιζόπουλος κατά την υποβολή των υποβολή των υποψηφιοτήτων στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων, ο κ. Σιζόπουλος είπε πως η νέα κοινοβουλευτική ομάδα της ΕΔΕΚ θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της για να διασφαλίσει την ισονομία, την αξιοκρατία και κυρίως να δώσει μάχες για να προασπίσει την προοπτική και την ασφάλεια στη νέα γενιά.

«Βασικός στόχος είναι μέσα από τη δημοκρατική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, μέσα από την αντιμετώπιση των σοβαρών επιπτώσεων από την οικονομική κρίση, μέσα από την προώθηση προτάσεων για επίλυση σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων θα θέλαμε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι συνθήκες για μια ουσιαστική ανάπτυξη στην κυπριακή οικονομία, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και κυρίως να τερματιστεί η αιμορραγία που παρατηρείται στην πατρίδα μας με τη μετανάστευση των νέων επιστημόνων», είπε.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

Α.Νεοφύτου: «Στην ψήφο του λαού θα εξαρτηθεί η πορεία της χώρας»

Γ. Λιλλήκας: «Εμπιστοσύνη και στήριξη για ανατροπή του παλαιοκομματικού κατεστημένου»

Ν.Παπαδόπουλος: «Εμπιστοσύνη και ψήφο για να πάρουμε την Κύπρο μπροστά»

Ε.Θεοχάρους: «Ο λαός θα εκτιμήσει την προσπάθεια μας, θα σταθεί δίπλα μας»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top