Οι χαλαρές στιγμές των υποψηφίων με selfie και καφεδάκι

Οι χαλαρές στιγμές των υποψηφίων με selfie και καφεδάκι

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές του 2016 με τους πολιτικούς αρχηγούς να βρίκσουν διάφορους τρόπους για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Αρχή έκανε ο Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος εν αναμονή της υποβολής προτίμησε να βγάλει μια selfie..

Στην φωτογραφία μαζί με τον κ. Σιζόπουλο είναι η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Παναγιώτου δίπλα της, ο υποψήφιος βουλευτής και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Γιώργος Αγαπίου και πίσω ο υποψήφιος βουλευτής Χριστόδουλος Κυθρεώτης. 

Από την άλλη ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας με τα από την υποβολή των υποψηφιοτήτων προτίμησε να χαλαρώσει με τους υποψηφίους του πίνοντας καφεδάκι στην καφετερία του Συνεδριακού. 


 

O Νίκος Τορναρίτης πόζαρε αγκαλιά με την πρώην Βουλευτή Καίτη Κληρίδου, τον Αγωνιστή της ΕΟΚΑ Αντρέα Στυλιανού, την Επιχειρηματία Μαρίνα Δημάδη ευχαριστώντας τους που πρότειναν την υποψηφιότητα του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE