Παραίτηση «βόμβα» στον ΑΝΤ1! Παρελθόν από τον σταθμό η Αιμιλία Κενεβέζου

Παραίτηση «βόμβα» στον ΑΝΤ1! Παρελθόν από τον σταθμό η Αιμιλία Κενεβέζου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μερικές ώρες η ξαφνική αποχώρηση της Αιμιλίας Κενεβέζου από τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η παρουσιάστρια, που εντάχθηκε στο δυναμικό του σταθμού πριν από ένα περίπου χρόνο, υπέβαλε την Τρίτη 10/5 την παραίτησή της.

Δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι υπέγραψε στον Αlpha  Κύπρου, διαψεύδονται από επίσημη πηγή του νέου καναλιού που έκανε την είσοδο του στο νησί μας πριν από ένα περίπου μήνα.

Όσο για το τηλεοπτικό μέλλον της Κύπριας παρουσιάστριας αλλά και τους λόγους που ξαφνικά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 Κύπρου θα επανέλθουμε με καινούργιο ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.