ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετά από 16χρονια κατήγγειλε το βιασμό της από το θετό πατέρα της! Τον βαραίνουν 12 κατηγορίες - Αρνείται τα πάντα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετά από 16χρονια κατήγγειλε το βιασμό της από το θετό πατέρα της! Τον βαραίνουν 12 κατηγορίες - Αρνείται τα πάντα

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου όρισε την 25η Ιουλίου 2016 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας εναντίον 44χρονου από τη Λάρνακα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση μίας από τις δίδυμες θετές κόρες του, κατά τη διάρκεια του 2000.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2000, ο 44χρονος σήμερα άνδρας που ήταν παντρεμένος με τη μητέρα των δύο κοριτσιών, παρενοχλούσε σεξουαλικά τη τότε 12χρονη κοπέλα, η οποία λίγο καιρό αργότερα αποκάλυψε στην αδελφή της τα όσα της συνέβαιναν.

Σήμερα η Κατηγορούσα Αρχή απήγγειλε στον 44χρονο τις συνολικά 12 κατηγορίες που αντιμετωπίζει, μεταξύ των οποίων η σεξουαλική κακοποίηση, ο βιασμός, η συνουσία χωρίς τη συγκατάθεση της ανήλικης, η διαφθορά ανήλικης, η διαφθορά νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών, η άσεμνη επίθεση και η επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ο άνδρας αρνήθηκε και τις 12 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.  

Σημειώνεται ότι η κοπέλα, που είναι σήμερα ηλικίας 28 χρονών, προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία μόλις πριν από δύο μήνες, δηλαδή ύστερα από 16 χρόνια μετά τα φερόμενα αδικήματα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου έκανε λόγο για ελλιπές μαρτυρικό υλικό, με την εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής να αναφέρει ενώπιον του Κακουργιοδικείου πως θα δοθεί στο δικηγόρο, οποιοδήποτε υλικό ζητήσει.  

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε όπως ο 44χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ωστόσο λόγω έλλειψης χρόνου σήμερα, το Κακουργιοδικείο θα δώσει απάντηση στο συγκεκριμένο αίτημα αύριο το πρωί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top