Παρελθόν από την FIFA ο οικονομικός Διευθυντής - Του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι

Παρελθόν από την FIFA ο οικονομικός Διευθυντής - Του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι

Μετά από 13 χρόνια στην Οικονομική Διεύθυνση της FIFA, ο Μάρκους Κάτνερ απολύθηκε.

Ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου δεν κατηγορείται για κάποια εγκληματική δραστηριότητα.

Η ανακοίνωση της άμεσης απόλυσής του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να βρέθηκαν στοιχεία παραβατικής συμπεριφοράς.

Ο Μάρκους Κάτνερ φέρεται να εισέπραξε από το 2008 έως το 2014 εκατομμύρια δολάρια ως μπόνους, χωρίς όμως να δικαιολογούνται αυτές οι πληρωμές.

Η επιτροπή ηθικής της FIFA αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα εναντίον του Γερμανού παράγοντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE