Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ο πρώην της ξυλοκόπησε το απόγευμα τον αρραβωνιαστικό της - Oι λεπτομέρειες της επίθεσης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ο πρώην της ξυλοκόπησε το απόγευμα τον αρραβωνιαστικό της - Oι λεπτομέρειες της επίθεσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το πώς εκτυλίχθησαν τα γεγονότα ώστε να οδηγηθούμε σε απόπειρα φόνου το βράδυ της Πέμπτης 26/5 στα Κάτω Πολεμίδια.

Συγκεκριμένα τα θύματα είναι τρία άτομα ηλικίας 24, 26 και 30 ετών ενώ οι δράστες άλλα δυο πρόσωπα ηλικίας 30 και 40 ετών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα στοιχεία, όπως αυτά προβλήθηκαν στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό από την ανταπορκήτρια του ΡΙΚ Σωτηρούλλα Χριστοφίδου, όλα ξεκίνησαν  το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο αρραβωνιαστικός κοπέλας ξυλοκοπήθηκε.

Η ίδια θεώρησε ότι υπεύθυνος για τον ξυλοδαρμό του αρραβωνιαστικού της ήταν ο πρώην σύντροφος της. Έτσι, τον επισκέφτηκε ζητώντας του τον λόγο. Ακολούθως κατέφθασαν στη σκηνή ο 24χρονος αρραβωνιαστικός της μαζί με άλλα δυο πρόσωπα για να αρχίσει ο διαπληκτισμός με τους δυο δράστες που βρισκόταν εντός της οικίας ηλικίας 39 και 40 ετών.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις άντρες μπήκαν σε σπίτι οικογένειας και επιτέθηκαν σε δυο αδέλφια! Ποια η κατάσταση των τραυματιών

Ακολούθως και ενώ τα αίματα είχαν ανάψει για τα καλά οι δυο δράστες ανέσυραν κυνηγητικό όπλο πυροβολώντας αλλά και μαχαιρώνοντας τα θύματα.

ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Γυναίκα η αιτία – Υπήρξε επεισόδιο μεταξύ τους προηγουμένως

Ο 24χρονος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχές Οκτωβρίου οι συζητήσεις για αναθεώρηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού - Οι παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη

Ξεκίνησε η ανέγερση των φοιτητικών εστιών στην παλιά Λευκωσία - Τι θα περιλαμβάνουν - Δείτε πως θα μοιάζουν

Χάος στα σχολεία της Πάφου λόγω υπερπληθυσμού – Μάθημα μέχρι και σε… λυόμενες αίθουσες - «Δεν έχουν ούτε air-condition ούτε τίποτε»

Μεθυσμένη γυναίκα μπήκε σε μονόδρομο - Αρνήθηκε να δώσει δείγμα και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Τρόμος σε φούρνο στη Λευκωσία: Ληστής απείλησε υπάλληλο με μαχαίρι για να του δώσει τα χρήματα της ταμειακής

Τα τρία χαρακτηριστικά του κρατικού προϋπολογισμού - Η ανάλυση του ΥΠΟΙΚ πριν το Υπουργικό



Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν, εκτός συζήτησης τα δύο κράτη

Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν, εκτός συζήτησης τα δύο κράτη

Τη γραμμή της σύνεσης και των χαμηλών τόνων θα συνεχίσουν να ακολουθούν Λευκωσία και Αθήνα, επενδύοντας στη δύναμη του διεθνούς δικαίου, κτίζοντας συνέργειες, κυρίως στον ευρωπαϊκό χώρο για την προώθηση των εθνικών θεμάτων. Το Κυπριακό βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Αθήνας, όπως διαβεβαίωσε ο Ελληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε αργά χθες βράδυ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top