ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλό Χωριό - Καταγγελία ξυλοδαρμού 10χρονου από δάσκαλο – Η ιατρική έκθεση δείχνει τραυματισμό - ΕΓΓΡΑΦΟ

Καλό Χωριό - Καταγγελία ξυλοδαρμού 10χρονου από δάσκαλο – Η ιατρική έκθεση δείχνει τραυματισμό - ΕΓΓΡΑΦΟ

Έγγραφο που εξασφάλισε το ThemaOnline δείχνει τραυματισμό του μαθητή, οι γονείς του οποίου καταγγέλλουν τον δάσκαλό του για ξυλοδαρμό του παιδιού τους.

Του Φάνη Μακρίδη

Τώρα κατά πόσον αυτός ο τραυματισμός είναι προϊόν (βάσει των όσων καταγγέλλονται) κτυπήματος η κτυπημάτων από τον δάσκαλο, αυτό είναι κάτι το οποίο θα φανεί από τις έρευνες της Αστυνομίας, αλλά και από το Δικαστήριο, εφόσον φτάσει ως εκεί η υπόθεση …

Όπως γράψαμε και την Πέμπτη (12/05), οι γονείς του 10χρονου μαθητή κατήγγειλαν στον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου ξυλοδαρμό του γιου τους από δάσκαλό του.

Το ThemaOnline, λοιπόν, διερευνώντας το όλο θέα, εξασφάλισε έγγραφο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, που επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία περί ξυλοδαρμού («αναφερόμενος ξυλοδαρμός»), ενώ γίνεται και λόγος για τραυματισμό του 10χρονου αγοριού. Συγκεκριμένα, η γιατρός που τον εξέτασε σημειώνει στο σχετικό έντυπο «κάκωση κεφαλής».

Ήδη οι γονείς έχουν υποβάλει καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, υποστηρίζοντας πως το παιδί τους κτυπήθηκε από τον δάσκαλο στον σβέρκο και σπρώχθηκε με αποτέλεσμα το 10χρονο αγόρι να καταλήξει σε μεταλλική κατασκευή και να τραυματιστεί.

Για κατάθεση κλήθηκε και ο δάσκαλος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το παιδί του έριξε πλαστικό μπουκάλι στην πλάτη και ότι απλώς το έβγαλε έξω από την τάξη.

Μια γυναίκα που είχε δώσει μαρτυρία σε βάρος του δασκάλου, μετέφερε τις δικές της θέσεις για το περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μέχρι την Παρασκευή (13/05) το μεσημέρι δεν είχε δώσει κατάθεση.

Το ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Καλού Χωριού Λάρνακας, Αντώνη Γκατζιούρα, ο οποίος μας μετέφερε τις θέσεις του συνδέσμου. Όπως μας είπε «συλλέγουμε πληροφορίες για το όλο γεγονός» και θα περιμένουμε να γίνει η απαραίτητη διερεύνηση. «Εμείς θέλουμε να ξεκαθαριστεί το όλο θέμα» ανέφερε σε άλλο σημείο. Έδωσε την εντύπωση, με λίγα λόγια, ότι ο Σύνδεσμος δεν αδιαφορεί, αλλά δεν πρόκειται να πάρει θέση πριν διερευνηθεί το όλο περιστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως διευθετήθηκε συνάντηση (13/05) μεταξύ του πατέρα του παιδιού, του δασκάλου και της διευθύντριας του σχολείου σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση.

Στο μεταξύ το Υπουργείο Παιδείας είναι ενημερωμένο για το συμβάν και θα περιμένει να δει την κατάληξη του θέματος. Σε περίπτωση που προχωρήσει νομικά η υπόθεση, τότε ανάλογα με την ετυμηγορία του Δικαστηρίου θα ενεργήσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Μείωση ποινής σε καταδικασθέντα για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης κατά ανήλικης - Ποιος ο λόγος

Στο κελί 16χρονος - Σκόρπισε τον τρόμο σε δομή ανηλίκων κρατώντας «πιστόλι»

Λιμάνι Λάρνακας: Ζητά ενημέρωση από Υπ. Μεταφορών η Επ. Ανάπτυξης – Δεν παρέλαβε τις άδειες για έργα η εταιρεία Kition

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες



Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Στην Αρχιεπισκοπή, συνοδευόμενος με από τους δικηγόρους του, έφτασε ο εν αργία Αρχιμανδρίτης, Πορφύριος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής, για το σκάνδαλο της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top