LIKE ONLINE

Απίστευτο: Την απάτησε ο σύντροφός της και εκείνη γύρισε τον κόσμο για να κάνει σεξ με αγνώστους

Απίστευτο: Την απάτησε ο σύντροφός της και εκείνη γύρισε τον κόσμο για να κάνει σεξ με αγνώστους

Μία απίστευτη απόφαση πήρε μία Βρετανίδα, όταν ο σύντροφός της την εγκατέλειψε και τα έφτιαξε με την φίλη της.

Η Λάουρα Τζέιν διατηρούσε δεσμό με τον φίλο της για 6 χρόνια, όταν εκείνος πήγε με την κολλητή της. Η ίδια, όμως, δεν έχασε ευκαιρία καθώς ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να κάνει... σεξ με όποιον έβρισκε.

Η 30χρονη πήγε από το Παρίσι, στην Ιταλία, το Μπαλί, το Μίσιγκαν με σκοπό πρώτα να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της επιθυμίες και μετά να εξερευνήσει τα μέρη.

Η ίδια πειραματίστηκε με άντρες και γυναίκες μέχρι που κατέληξε στην Ιταλία και επιτέλους βρήκε τον εαυτό της. Πώς; Έμεινε για τρεις μήνες σε ένα μοναστήρι, πήρε όρκο αγαμίας και έκανε ό,τι της είπαν οι μοναχές για να μετανοήσει από τις αμαρτίες της.

Laura Jane Williams, 30, from Derby has detailed how she threw herself into promiscuity in her new book Becoming, released yesterday, after her partner of six years split up with her and got engaged to her friend

«Μετά τον χωρισμό, όπου και αν πήγαινα σε κλαμπ, σε πάρτι, στη δουλειά, έβρισκα κάποιον που να μ΄αρέσει και έλεγα στον εαυτό μου «Αυτός θα είναι ο επόμενος! Έτσι πάντα κάποιος με συνόδευε σπίτι μου», είπε στην εφημερίδα Sun.

«Ήθελα να νιώσω ελεύθερη. Ούτε συναίσθημα, ούτε αγάπη, ούτε τίποτα. Απλά σεξ».

Για εκείνη ένας άντρας δεν ήταν ποτέ αρκετός. Ξένοι, συνάδελφοι, φίλοι, φίλες έγιναν όλοι εραστές της.

The writer, pictured in Italy, where she spent time teaching English 

Ωστόσο, όταν κατάλαβε πως η κατάσταση είχε ξεφύγει, πήγε να μείνει σε ένα μοναστήρι στην Ιταλία. Ακολουθώντας τις συμβουλές των γερόντων πήρε όρκους αγαμίας, προσεχόταν πολλές ώρες την ημέρα και γνώρισε κι άλλα άτομα, που είχαν πάει εκεί με σκοπό να αλλάξουν.

Derby-born Laura said she didn't care if men respected her or not as she didn't respect herself 

Την ιστορία της, την έκανε βιβλίο με τίτλο «Becoming» περιγράφοντας όσα πέρασε για να βρει τελικά τον εαυτό της.

Self-discovery... Laura

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top