ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν μας τα λέει καλά» ο καιρός! Διαβάστε τις εκπλήξεις που περιμένουμε μεσοβδόμαδα

«Δεν μας τα λέει καλά» ο καιρός! Διαβάστε τις εκπλήξεις που περιμένουμε μεσοβδόμαδα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με αποτέλεσμα από τα μέσα της βδομάδας να παρατηρούνται «χειμωνιάτικο σκηνικό». Συγκεκριμένα το δελτίο καιρού προβλέπει βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη και κυρίως την Πέμπτη

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως στα παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά, στα δυτικά και νότια παράλια, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Τοπικά στα νότια παράλια το απόγευµα, θα πνέουν ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κυρίως στα παράλια, δυνατό να παρατηρηθεί χαµηλή νέφωση, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, σε ορισµένες περιοχές στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Πέµπτη, αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, σε ορισµένες περιοχές στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση την Τετάρτη και την Πέµπτη, ενώ την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top