ΚΟΣΜΟΣ

Νέο μακελειό και στη Γερμανία! Αναφορές για νεκρούς μετά από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο

Νέο μακελειό και στη Γερμανία! Αναφορές για νεκρούς μετά από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Μόναχο έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λέγεται πως το εμπορικό κέντρο OEZ -Olympia-Einkaufszentrum εκκενώθηκε καθώς ένοπλος άνοιξε πυρ.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 15 νεκρούς και τραυματίες, αλλά η πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν τις στιγμές πανικού, καθώς άνθρωποι καταγράφονται να τρέχουν μακριά από το κτίριο που λέγεται ότι βρίσκεται ακόμα ο ένοπλος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί.

Όλα αυτά, έπειτα από την επίθεση που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα όταν τζιχαντιστής μαχαίρωσε τέσσερις επιβάτες σε τρένο στη Γερμανία. 

Η αστυνομία του Μονάχου στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter επιβεβαίωσε πως σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο εμπορικό κέντρο OEZ, καλώντας τους πολίτες να αποφύγουν το σημείο. 

Πηγη: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top