LIFESTYLE

Δείτε για πρώτη φορά την Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ! Κι όμως η ωραία Ελένη έχει φακίδες και διχρωμίες!

Δείτε για πρώτη φορά την Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ! Κι όμως η ωραία Ελένη έχει φακίδες και διχρωμίες!

Χωρίς φίλτρα, αχτένιστη και άβαφτη πόζαρε στο φακό, έτσι για να αποδείξει ότι δεν τραβά κανένα ζόρι με την εικόνα της...

Την Πέμπτη (12/8) η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο instagram μια selfie με τη λεζάντα «Αβαφτη, αχτενιστη, με τις φακιδουλες μου , χωρις φιλτρα ! Ευτυχισμενη μανουλα κ συντροφος ! Με αγαπη για φιλους κ μη» με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την ίδια μέρα στα social media και προφανώς εξόργισε την παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στην Σάμο και απολαμβάνει τον ήλιο. Πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία της με μπικίνι και δείχνει την πραγματική εικόνα του κορμιού της.


Όμως υπήρχαν και κάποιοι πικρόχολοι που έγραψαν πως έχει κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της για να φαίνεται κορμάρα... Και η Ελένη απάντησε η ίδια προσωπικά στα σχόλια γράφοντας «Δεν πειράζω ποτέ τίποτα παρά μόνο το φως. Ζούμαρε και θα τον δεις τον αφαλό μου και στις δύο φωτογραφίες. Δεν έχω λόγω να το κάνω γλυκιά μου, δεν κάνω καριέρα στη μόδα και δεν είμαι 25 χρονών»!

Και στο καπάκι ανέβασε την φωτογραφία της όπου ποζάρει για πρώτη φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top