Πολύνεκρη έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κίνα

Πολύνεκρη έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κίνα

Τουλάχιστον είκοσι ένας άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν τα ξημερώματα από έκρηξη που έγινε σε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην κεντρική Κίνα, κι ενώ συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις προσπάθειες που κάνει το Πεκίνο για τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας στις εγκαταστάσεις βιομηχανικής παραγωγής.

Η έκρηξη έγινε στην πόλη Ντανγκγιάνγκ, στην επαρχία Χουμπέι της κεντρικής Κίνας στις 03:20 σήμερα σε συμπιεστή υψηλής πίεσης ατμού, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Στο εργοστάσιο έχει φτάσει ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων, προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE