ΡΙΟ 2016: Αποθέωση και δάκρυα για την Ντιρό που έτρεξε πάνω από χιλιόμετρο με ένα παπούτσι

ΡΙΟ 2016: Αποθέωση και δάκρυα για την Ντιρό που έτρεξε πάνω από χιλιόμετρο με ένα παπούτσι

Εν τη απουσία των Ρωσίδων, που είχαν πρωτεύσει σε Πεκίνο και Λονδίνο, η Ρουθ Τζέμπετ από το Μπρουνέι σημείωσε τον καλύτερο χρόνο (9:12.62) στα προκριματικά των 3.000μ. στιπλ γυναικών, με δεύτερη την Μπέατρις Τσεπκόετς από την Κένυα (9:17.55), ενώ στον τελικό θα βρίσκεται ακόμη η συμπατριώτισσά της παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιβίν Κιένγκ Τζεπκεμόι, και η Σοφία Ασέφα από την Αιθιοπία.

Το χειροκρότημα, πάντως, αν και δεν προκρίθηκε, κέρδισε η Έτενες Ντιρό από την Αιθιοπία, της οποίας σκίστηκε το παπούτσι κατά τη διάρκεια της 3ης προκριματικής σειράς, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να το βγάλει καθώς έτρεχε και για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο αγωνίστηκε ξυπόλυτη στο ένα πόδι.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE