ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην απομόνωση ο Βέργας – «Εννά δείτε ήντα που εννά γίνει» είπε στον λοχία

Στην απομόνωση ο Βέργας  – «Εννά δείτε ήντα που εννά γίνει» είπε στον λοχία

Στην απομόνωση μετά από απόφαση της Διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλακών θα βρίσκεται για τις επόμενες ημέρες ο Σάββας Βέργας.

Ο τελών υπό φυλάκιση πρώην Δήμαρχος Πάφου, φέρεται να αντέδρασε έντονα μετά από απόρριψη αιτήματός του να επισκεφτεί την άρρωστη μητέρα του.

Όταν ερωτήθηκε τι πρόβλημα υγείας είχε, τους ανέφερε ότι πάσχει από οσφυαλγία.  Η εν λόγω πάθηση δεν κρίθηκε πως είναι σοβαρή ώστε να εμπίπτει στις διατάξεις του Άρθρου 15 του Περί Φυλακών Νόμου κι έτσι του δόθηκε αρνητική απάντηση.

Αυτό, όπως φαίνεται τον εξόργισε, καθώς βάσει των πληροφοριών μας προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του. Συγκεκριμένα απείλησε τον λοχία δεσμοφύλακα που χειρίστηκε την υπόθεση.

«Εγώ ήμουν Δήμαρχος» και «Εννά δείτε ήντα που εννά γίνει» ήταν κάποιες από τις εκφράσεις που φέρεται να χρησιμοποίησε και να προκάλεσαν αναστάτωση.

Ακολούθησε έκθεση του λοχία προς την διεύθυνση με την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους να αποφασίζει την απομόνωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον μεταφέρθηκε σε άλλο κελί (αυτή είναι η έννοια της απομόνωσης) και δεν μπορεί να έχει τα ίδια προνόμια. Πιο συγκεκριμένα, δεν έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικές συσκευές και τηλεόραση, ενώ θα δικαιούται να βγει εκτός κελιού για 30 λεπτά το πρωί και 30 λεπτά το απόγευμα.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top