ΠΑΡΑ-THEMA

Tι συμβαίνει με το νέο «απόκτημα» της ΑΕΛ! Ο σοβαρός λόγος που τον έδιωξαν από την Πορτογαλική Τondela

Tι συμβαίνει με το νέο «απόκτημα» της ΑΕΛ! Ο σοβαρός λόγος που τον έδιωξαν από την Πορτογαλική Τondela

Δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΛ ο ανερχόμενος σταρ της χώρας του Duckens Nazon γι αυτό και η λέξη απόκτημα μπαίνει σε εισαγωγικά. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν βγουν «καθαρές» τότε θα γίνει μέλος της ομάδας της Λεμεσού.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Όπως είναι γνωστό ο ποδοσφαιριστής από την Άιτη με Γαλλικό διαβατήριο τον Ιούλιο του 2016 ανακοινώθηκε σαν μια σπουδαία μεταγραφή από την Πορτογαλική Τοndela, oμάδα που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία της χώρας.

Έπαιξε μάλιστα και σε κάποια φιλικά προετοιμασίας, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, αφού ήταν εκ των πρωταγωνιστών και σκορερ, όμως λίγες μέρες μετά η ομάδα ανακοίνωσε πως το 3ετες συμβόλαιο που υπόγραψε με τον Nazon δεν θα ισχύσει.

Image result for duckens nazon todela

Σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους, ο ποδοσφαιριστής «κόπηκε» στα ιατρικά αφού οι εξετάσεις του έδειξαν ότι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Στην μετάφραση από τα Πορτογαλικά βγαίνει σαν καρδιακή ανεπάρκεια, ωστόσο πρόκειται απλά για τους ασύγγχρονους παλμούς με τους οποίους δουλεύει η καρδιά.

Δημοσιεύματα στην χώρα του παίκτη, την Αίτη, γράφουν ότι παρόμοιο πρόβλημα με τον επιθετικό αντιμετωπίζει και ένας ποδοσφαιριστής της Ρεαλ που συνεχίζει κανονικά να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών στην Tondela για παραπληροφόρηση και συκοφαντία.

Image result for duckens nazon todela

Ο Duckens Nazon θεωρείται ως τα ανερχόμενο αστέρι της Αιτης και το όλο περιστατικό απασχόλησε μεγάλη μερίδα του τύπου στη χώρα, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει δυνατός και έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο. Μάλιστα μετά το ναυάγιο με την Τondela ο μάνατζέρ του έψαχνε να του βρει ομάδα στην Αγγλία.

Στην ΑΕΛ γνωρίζουν για το συμβάν, έφεραν όμως τον ποδοσφαιριστή στην Κύπρο, ώστε να δουν από κοντά σε ποια κατάσταση βρίσκεται και σε συνεννόηση πάντα με το ιατρικό τιμ θα κάνουν όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις πριν δώσουν και επίσημα τα χέρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top