LIFESTYLE

Αλεξία Aναστασίου: «Δεν θα με χαλούσε καθόλου η σύγκριση με την...»

Αλεξία Aναστασίου: «Δεν θα με χαλούσε καθόλου η σύγκριση με την...»

Την θέση της παρουσιάστριας της απογευματινής ζώνης αναλαμβάνει, όπως είναι γνωστό, η Αλεξία Αλεξίου στην εκπομπή «Όλα για σένα» που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα (29/8).

Πολλοί πιστεύουν ότι η Αλεξία θα έχει την ίδια απήχηση με την εκπομπή της στο ΡΙΚ «Χωρίς αποσκευές», η ίδια όμως παραμένει αφοσιωμένη στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να βοηθά με το χαμόγελο και την θετική της ενέργεια τους ανθρώπους να ξεπερνούν τα όποια προβλήματα τυχών να έχουν.

Αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν την έναρξη της εκπομπής της Αλεξίας αλλά και της Χριστιάνας για να κάνουν την σύγκριση μεταξύ των δύο. 

Σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο του «ΤV Mania» αν φοβάται την όποια σύγκριση της με την Αριστοτέλους, η ίδια απάντησε, «Όχι βέβαια. Από τη μία, είμαστε δυο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, που σημαίνει και να θέλει κάποιος να μας συγκρίνει μάλλον θα δυσκολευτεί αρκετά. Από την άλλη, εκτιμώ τη Χριστιάνα ως άνθρωπο αλλά και ως επαγγελματία. Οπότε, και να μπει κάποιος στο τριπάκι και να μας συγκρίνει, δεν θα με χαλούσε καθόλου».  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top