Τσίριζε η Αλεξία Αναστασίου στον Σοφοκλέους «Μιχάλη σταμάτα!» VIDEO

Τσίριζε η Αλεξία Αναστασίου στον Σοφοκλέους «Μιχάλη σταμάτα!» VIDEO

Σίγουρα μετά από αυτό η παρουσιάστρια του Mega δεν πρόκειται να προβεί ξανά σε παρόμοιο εγχείρημα...

Η Αλεξία Αναστασίου θέλησε να πάει μια βόλτα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Μιχάλη Σοφοκλέους, ο οποίος είναι πρωταθλητής σε αγώνες ράλλυ. 

Έβαλε την στολή της, ήταν ψυχολογικά προετοιμασμένη, αλλά όταν ξεκίνησε το αυτοκίνητο τρομοκρατήθηκε. Η κάμερα που κατέγραφε τη διαδρομή τους δείχνει την παρουσιάστρια του «Όλα Για Σένα» να τσιρίζει, να φοβάται και να φωνάζει στον ηθοποιό: «Μιχάλη σταμάτα!». 

Γελάστε μέχρι δακρύων με το video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE