ΚΟΣΜΟΣ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναχτυπά! Εκτέλεσε τον υπουργό Παιδείας

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναχτυπά! Εκτέλεσε τον υπουργό Παιδείας

Εκτελέστηκε ο υπουργός Παιδείας της Βόρειας Κορέας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα στον Τύπο.

«Ο υπουργός Παιδείας Κιμ Γιονγκ-Τζιν εκτελέστηκε», δήλωσε συγκεκριμένα - στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε - ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, Τζονγκ Τζουν-Χέε.

Οι δηλώσεις του Τζονγκ, ο οποίος απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, ακολουθούν χθεσινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο δύο ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας εκτελέστηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα διότι παράκουσαν τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top