Προειδοποίηση για τσουνάμι στη Νέα Ζηλανδία!

Προειδοποίηση για τσουνάμι στη Νέα Ζηλανδία!

Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,2 βαθμών σημειώθηκε στα ανοιχτά του Βόρειου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS.

Η υπηρεσία πολιτικής άμυνας της Νέας Ζηλανδίας εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι μετά τη σεισμική δόνηση ενώ παράλληλα διατάχθηκε η εκκένωση ορισμένων παράκτιων περιοχών.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Μπέι οφ Πλέντι, σε απόσταση 169 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της πόλης Γκίσμπορν και προερχόταν από εστιακό βάθος 30 χιλιομέτρων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά από σεισμό 7,2 βαθμών στη Νέα Ζηλανδία

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.