Το iPhone 7 εξαντλήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει

Το iPhone 7 εξαντλήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει

H Apple φαίνεται πως έκανε και πάλι το θαύμα της, καθώς το νέο iPhone 7 έχει απίστευτη ζήτηση πριν καν κυκλοφορήσει.

Για την ακρίβεια, η εταιρεία ανακοίνωσε πως λόγω της αυξημένης ζήτησης στις προπαραγγελίες έχει εξαντληθεί το αρχικό της απόθεμα στο iPhone 7 και στο iPhone 7 plus στην έκδοση του μαύρου γυαλιστερού χρώματος.

Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες που θα σπεύσουν στα καταστήματα της Apple την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και ξεκινάει η επίσημη διάθεση του νέου μοντέλου της εταιρείας θα έχουν περιορισμένες επιλογές. Ακόμα και στα υπόλοιπα χρώματα του ασημένιου, χρυσού, ροζ και μαύρου ματ η Apple προειδοποίησε πως οι ποσότητα διάθεσης θα είναι περιορισμένη.

Μάλιστα, σε επίσημη ανακοίνωση της, η Apple προειδοποίησε τους πιστούς της πελάτες πως: «Ειλικρινά εκτιμούμε την υπομονή των πελατών μας όσο εργαζόμαστε σκληρά ώστε να τους προμηθεύσουμε όλους με το καινούριο iPhone όσο το δυνατόν συντομότερα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE