Το iPhone 7 εξαντλήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει

Το iPhone 7 εξαντλήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει

H Apple φαίνεται πως έκανε και πάλι το θαύμα της, καθώς το νέο iPhone 7 έχει απίστευτη ζήτηση πριν καν κυκλοφορήσει.

Για την ακρίβεια, η εταιρεία ανακοίνωσε πως λόγω της αυξημένης ζήτησης στις προπαραγγελίες έχει εξαντληθεί το αρχικό της απόθεμα στο iPhone 7 και στο iPhone 7 plus στην έκδοση του μαύρου γυαλιστερού χρώματος.

Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες που θα σπεύσουν στα καταστήματα της Apple την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και ξεκινάει η επίσημη διάθεση του νέου μοντέλου της εταιρείας θα έχουν περιορισμένες επιλογές. Ακόμα και στα υπόλοιπα χρώματα του ασημένιου, χρυσού, ροζ και μαύρου ματ η Apple προειδοποίησε πως οι ποσότητα διάθεσης θα είναι περιορισμένη.

Μάλιστα, σε επίσημη ανακοίνωση της, η Apple προειδοποίησε τους πιστούς της πελάτες πως: «Ειλικρινά εκτιμούμε την υπομονή των πελατών μας όσο εργαζόμαστε σκληρά ώστε να τους προμηθεύσουμε όλους με το καινούριο iPhone όσο το δυνατόν συντομότερα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.