Το iPhone 7 εξαντλήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει

Το iPhone 7 εξαντλήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει

H Apple φαίνεται πως έκανε και πάλι το θαύμα της, καθώς το νέο iPhone 7 έχει απίστευτη ζήτηση πριν καν κυκλοφορήσει.

Για την ακρίβεια, η εταιρεία ανακοίνωσε πως λόγω της αυξημένης ζήτησης στις προπαραγγελίες έχει εξαντληθεί το αρχικό της απόθεμα στο iPhone 7 και στο iPhone 7 plus στην έκδοση του μαύρου γυαλιστερού χρώματος.

Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες που θα σπεύσουν στα καταστήματα της Apple την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και ξεκινάει η επίσημη διάθεση του νέου μοντέλου της εταιρείας θα έχουν περιορισμένες επιλογές. Ακόμα και στα υπόλοιπα χρώματα του ασημένιου, χρυσού, ροζ και μαύρου ματ η Apple προειδοποίησε πως οι ποσότητα διάθεσης θα είναι περιορισμένη.

Μάλιστα, σε επίσημη ανακοίνωση της, η Apple προειδοποίησε τους πιστούς της πελάτες πως: «Ειλικρινά εκτιμούμε την υπομονή των πελατών μας όσο εργαζόμαστε σκληρά ώστε να τους προμηθεύσουμε όλους με το καινούριο iPhone όσο το δυνατόν συντομότερα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE